Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att få vara så nära...

Svag vind blåser i mitt hår
du smyger in din hand i min
ett leénde, en blick så öm
och plötsligt vet jag –
det är ingen dröm!

För jag kan känna
din varma hud
och rakvattensdoften
finns också där
när jag sedan vilar
med mitt huvud på din arm
när du med dina händer
gör mig hel och varm

Då vet jag att vi båda
är i Paradiset för en stund
vi svävar bort på lätta moln
du ser på mig - jag ser på dig
och inget finns som stör
för vi har stängt dörren
till allt där utanför

Att få vara så nära
bara för en kort minut
svepas med av vinden
känna kyssarna mot kinden
att känna magin
vara förlorad med dig
det är kärlekslycka
för mig – som älskar dig…




Fri vers av Junitvillingen
Läst 207 gånger
Publicerad 2009-04-17 09:17



Bookmark and Share


  Roula O
underbart vackert...kärleken är magisk :)
2009-04-17

  Sturesdotter
Ömsint
2009-04-17

  Larz Gustafsson VIP
Undrar hur det känns.
Jag har glömt.
En vacker skildring i alla fall.
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen