Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tryggt förvar

Han sa
” det är du
som har nyckeln –
jag bara väntar
att du ska
använda den ”

men jag har
gömt den så väl
att jag inte
hittar den själv

känns tryggast så




Fri vers av Junitvillingen
Läst 198 gånger
Publicerad 2009-04-17 09:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bränt barn skyr elden.
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen