Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där silverpärlor blänker

Där silverpärlor blänker
och himlen står i brand
där leker vi med tanken
att fly till fjärran land

Att sväva bort tillsammans
med stjärnor på vår färd
som visar rätta vägen
till en annan, bättre värld

Vi drömmer om att segla
på molnen högt i skyn
att släppa all vår ångest
där ovan skogens bryn

Så når vi horisonten
och månens klara glans
den lyser på den himmel
vi först trodde inte fanns

I drömmen har vi landat
och stjärnorna ser på
när all vår kärlek strömmar
där ingen smärta kan oss nå




Fri vers av Junitvillingen
Läst 241 gånger
Publicerad 2009-04-17 10:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Stor lyrik.
2009-04-17

  Roula O
åh en härlig resa...underbart vackert skrivet!
2009-04-17

  Sturesdotter
Lyriska rader; låter som en härlig resa!
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen