Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår kärlekssång

Du sjunger
dina sånger
med innerlig känsla
i varje ton
i sången ger du uttryck
för din kärlek
och passion

Gitarrens alla strängar
spelar upp en melodi
så sinnlig
och så vacker
i den stunden
är det bara vi

Med raspig röst
du lockar mig
att stämma in
i sången
jag sjunger ut min
sårbarhet
och minns den
första gången

när tiden plötsligt
stod helt still
och vi redan då
förstod
att livet vänt
till något som
ej går att uttrycka
i ord

Min älskade
vår kärlekssång
ska ljuda länge än
till tonerna
från din gitarr
- så spela den
igen!




Fri vers av Junitvillingen
Läst 215 gånger
Publicerad 2009-04-17 15:41



Bookmark and Share


  Roula O
du beskriver det så underbart vackert...njuter av dessa rader...
2009-04-17

    Ken Cassel
Instämmer med Larza
VACKERT

Kramar!!!
2009-04-17

  Larz Gustafsson VIP
Musikens Makt, som en tidning jag sålde på sjuttiotalet hette.

Väldigt fint beskrivet av dig, Touch.
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen