Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten bit glädje


TILL FAR
*******
Om du skulle
se mig
bara lite,
lite grann
se mig
för den jag är
ge mig
bara en tiondel
av vad du ger
till andra
då skulle jag
slippa spara
bara tårar
i min ask
och göra plats
även för
en liten bit
glädje




Fri vers av Junitvillingen
Läst 227 gånger
Publicerad 2009-04-17 16:39



Bookmark and Share


  LassO
far är ofta "far o flyg" eller nåt för många... oftast av egen dumhet tror jag
2009-04-18

  ~Leonardo~
Tappert kämpande för erkännandet från fadern.
(det verkar ju vara en enveten jäv..l att vara tjurig)
svårt att analysera...dikten i sig är fin.
Nån sorts brist på empati kanske...eller är det sprunget ut något psykiskt svårtolkat....vem vet??
2009-04-17

  Roula O
starkt skrivet...kramar
2009-04-17

  CharlieShane
Gud kan slänga sig i väggen..
Ingenting går upp mot äkta Kärlek från en Pappa.. Har själv haft den.. Och sen förlorat den... Mycket Gud i den handlingen... NOT!
Inte någon jäklaste gud i världen hade velat haft det så!

Bra skrivet vännen min och väldigt sant!
2009-04-17

    Ken Cassel
En liten bit glädje smakar alltid lika gott

Mera kramar!!
:)
2009-04-17

  Larz Gustafsson VIP
Föreställ dig allt det där du skulle vilja att en far är.
Det är Gud!
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen