Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är för mycket just nu


Tröttheten gör ont


tröttheten tär
den tär på kroppen
den tär på själen

det gör ont
i nästan varje del av kroppen
med en invändig smärta

det surrar i huvudet
det snurrar för ögonen
jag vill bara falla i dvala




Övriga genrer av Gunilla Karlsson
Läst 401 gånger
Publicerad 2009-04-17 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson