Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss vända på orden

Hur andas natten
utan syre

Vem ger
blod utan
att vara blodgivare

Hur många sönderknullade
hjärnor
saknar orgasmens befrielse

Livet är fullt
utav gåtor

Lösningarna
är många gånger
tvivelaktiga

och
tvivelaktiga
gånger
många
är
lösningarna




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 188 gånger
Publicerad 2009-04-17 22:04



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Vist och tänkvärt
2009-04-17

  Svartsilver
där slår du huvudet på spiken
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan