Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort dikt om kärleken till mina barn. En dikt till barnen 8,5 år och 6 år


Mina gulliga ungar

Mina gulliga ungar, det svänger och gungar,
då ni i rummet går in, skiner solstrålar in!
Min kärlek svämmar över, så det räcker och blir över!
Men jag har fått den av er, all den kärlek ni ger,
är så ärlig och ren. Den så mycket mej ger!




Fri vers av Marre Marie Lindblad (fd. Andersson)
Läst 249 gånger
Publicerad 2009-04-17 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marre Marie Lindblad (fd. Andersson)