Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frostängel

Frostängel
ritar hjärtan
i den kalla sanden

tror sig känna
att värmen
är på väg...




Fri vers av Junitvillingen
Läst 286 gånger
Publicerad 2009-04-17 22:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppfullt
kan förnimma
den varma vinden
tina upp
liv
2009-04-18

  Larz Gustafsson VIP
Den verkar långt borta just nu.
2009-04-18

  Yrre VIP
Blåser vårsolsströmmar
åt ditt håll.
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen