Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ångest kunde bli så mycket att en människa kunde bestå av det. Borde jag gå och leta upp denna för att gifta mig och skaffa tre ångestbarn!


En Dålig Titel med följande Dålig Poesi

Du tar lång tid på dig, tyna bort.
Jag har tid.

Du tar kort, känslolös, slutartid.
Jag ger tid.

"| |"

Vart ville jag komma med det här?
Jag vill nog helst inte sova.
Sova innebär vakna upp.
Vakna upp innebär trötthet.
trötthet innebär, för mig, misslyckad tentamen.
Misslyckad tentamen innebär omtenta.
Omtenta finns senare.
Senare innebär uppskjutning.
Skjuta upp saker innebär att inte våga ta itu med det nu. Inte våga se vart det leder. Inte vilja se vad framtiden har att visa dig om du ger lite entropi till omvärlden. Entropi entropi, mitt inte är väldigt.

"|>"

Jag förstår vad jag ska, göra nu.
Du har tid.

Jag förstår vem som ska, betala.
Du tog tid.




Fri vers av Oskar J
Läst 307 gånger
Publicerad 2009-04-17 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oskar J