Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom...

Bortom förnuftet
finns känslan
stark
eggande
het

vi möts
på lika villkor

medan nattfjärilen
flyger
i skymningen...




Fri vers av Junitvillingen
Läst 201 gånger
Publicerad 2009-04-18 08:58



Bookmark and Share


  Roula O
vackert poetat...

"medan nattfjärilen
flyger
i skymningen... "
2009-04-18

    ej medlem längre
Livet vill förening
och
det uttrycker du
här
så att de verkligen känns
vingslagen
2009-04-18

  LassO
sant fönuft kopplas lätt bort i såna situationer
2009-04-18

  Larz Gustafsson VIP
Kan det någonsin bli på lika villkor?

Utmärkt bild.
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen