Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågar du - vågar jag

Kom
låt oss kasta
alla tabun
fånga stunden som är
just nu - just här

Jag har så mycket
jag vill visa dig
säg vågar du gå
över tröskeln
med mig?

Nu river vi muren
struntar i
allt som stör
för inget kan
väl vara fel

när vi känner som vi gör?




Fri vers av Junitvillingen
Läst 208 gånger
Publicerad 2009-04-18 09:03



Bookmark and Share


    FinnRaggarn
Jag Vågar - vågar du

Nu har du verkligen
fått islossning

_Fint med muren_
2009-04-19

  Sladjana Zubcevic
"Nu river vi muren
struntar i
allt som stör
för inget kan
väl vara fel

när vi känner som vi gör?"
Underbart skrivet!
2009-04-18

  Roula O
underbart vackert...
2009-04-18

    ej medlem längre
Fint -
för tusan
Ja!

Jag sjunger med
i diktjagets kör
2009-04-18

    ej medlem längre
Underbart diktat om den kraft och känsla av oövervinnerlighet som kärlek ger!
2009-04-18

  Larz Gustafsson VIP
Vågar du, vågar jag... (ahaaaaa...)

Kan sjungas till ABBA:s "Knowing Me, Knowing You".

Friskt vågat, hälften vunnet.
Bättre lyssna till den sträng som brast än att aldrig spänna en båge.
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen