Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt vi har är

I min själs
oändliga botten
reser egypterna
tempel

Svarta människor
dinglar
i träden

Strange fruit
är
inte till salu

Sakta
byggs broar
upp
samtidigt som
männen
böjs
för kvinnans
allt bättre hållning

Klimatfrågor
är inte aktuellt
och oljan flödar

En svensk
statsminister mördas
och
sveriges oskuld
brister
som en
bomb
i ett alltför litet
badkar

Jag fyller
år
den dagen
och firandet
är något i moll

Nu
är
allting
annorlunda

Nu
är
allt
vi
har




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 193 gånger
Publicerad 2009-04-18 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan