Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla älskling

Jag vill löpa
som
en löpande
katt

Löpa
linan ut
och tvinga mig
in
i något
akut
tillstånd
av
omotiverad blondintonåringslycka

Jag vill
skratta
åt
natten
med fullmåne
och blod
i mungipan

Jag vill
resa dit inga
gränsvakter finns

Jag vill vara
en prins
utan
box robert looka like varning

Saturnus har
sina ringar
jag vill köpa
vingar för
pengarna
och sväva
taxfree
till gran canaria

Jag vill inte
ha malaria

Men gärna
en kall öl

Älskling
vill
du
hämta
en kall
i kylskåpet till
mig ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 220 gånger
Publicerad 2009-04-18 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan