Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man ser femtioöringen på botten av kaffeglaset då är det fett rätt

Please the lord
kill
all
hate

Låt blodet
från
hatfyllda
vener
fylla kärlekens kanaler

Segla på
kyssar
stranda
bland
tångindränkt
hångel

Read your bible
transalate

Kommunalarbetare
kan inte göra vatten till
vin
det är helt
enkelt
för jävla dyrt

Men varför inte
kaffegök
på hembränt ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 192 gånger
Publicerad 2009-04-18 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan