Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salt fotogen och avsluta med citron

Lukten från ditt
kött
är allt annat
än vegetariskt

Möglet
från dina
ord
är avfuktade

Tistlarna runt
ditt
hjärta
sticks

Inte ens din
genetik
går säker

Framtiden dansar

tequila ben




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-18 19:51



Bookmark and Share


  peter markurth
bra
2009-04-20

  stella
Svekfulla smakar illa...Då är det bra att hålla sig antiseptisk! ;)
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan