Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För varje dag blir det allt ljusare...

Vackra,
vackra du
som ger mig
ditt leénde
i gryningen
som värmer
min själ
när den fryser

Du
som tar emot
mina tårar
till toner
av smekningar
som visar
mig vägen
till hjärtat
ditt

Älskade du
som får mig
att försiktigt
våga
andas igen
nog har du
väl sett
att det
dagas?




Fri vers av Junitvillingen
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-18 23:10



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
tummen upp för denna! toppen!
2009-04-28

  Roula O
vackert och ödmjukt...gillas!
2009-04-19

    ej medlem längre
Javisst dagas det
hoppas för många
och för dig också

aningssmaken
av ljuskraft
i dikten
smakar sött
på tungan
2009-04-19

  Eaglemountains VIP
mjukt, ödmjukt, vackert, kärleksfullt från hjärtat skrivet i vacker poesi .....
2009-04-19

  Sturesdotter
Finstämt och mjukt
2009-04-19

    sunnanvind
underbara rader som är som ljuva smekningar till din älskade!
2009-04-18

  Sladjana Zubcevic
"Vackra,
vackra du
som ger mig
ditt leénde
i gryningen
som värmer
min själ
när den fryser"
Underbart skrivet!
2009-04-18

    Johnjohn
helt otroligt vackert poetat av dig *applåd
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen