Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

livet är en lek
en lek med känslor

livet vill inte att vi ska njuta
livet vill se oss gråta
livet gör oss besvikna om och om igen
livet vill pressa ut våra allra sista tårar
livet vill inget hellre än bli av med oss.

livet är det underbaraste som finns




Övriga genrer av elliinna
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-19 23:22



Bookmark and Share


  Erik Hall
Helt underbar text! Bokmärker!
2011-09-12

  carina L
vackert skrivet,livet är det underbaraste som finns
2009-04-29
  > Nästa text
< Föregående

elliinna
elliinna