Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi tittar inte i samma spegel

You keep those tears.
I dont want them,
I dont need them.
You keep those lies
I dont want them,
I dont need them.
You keep away from here.
I dont want you,
I dont need you.




Fri vers av elliinna
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-09 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elliinna
elliinna