Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visa vad du är!

när du känner att allt är meningslöst
när du inte orkar mer

stå upp som en man, gör din röst hörd
Låt inte dina knä vikas för någonting
visa vad du kan, visa vad du är
Visa att du är du och det inte finns
någon starkare, visa att du tog dig upp från det mörkaste
visa att du är stark, visa att du är du
och låt aldrig mer någon trycka dig ner igen!




Övriga genrer av elliinna
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-19 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elliinna
elliinna