Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakura

Du blommar runt hörnet
i mjuka bollar-

med ett rosa leende
tittar du på mig,

vaggar tyst
i den blå vinden,

njuter av nuet-
obeskymrad över den korta tiden
du har kvar-

jag vill leva som en körsbärsblomma
lycklig över min existens

vetande men orädd
över min förgänglighet-

nära himlen som du
nära jorden som vi....




Fri vers av Rosemarie Geiss
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-20 11:09



Bookmark and Share


  Therés
"jag vill leva som en körsbärsblomma" är de ord som fastnar hos mig...

Bra och vackert skrivet.
2009-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Rosemarie Geiss
Rosemarie Geiss