Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt människan få göra sina val här i livet

Låt människor göra sina egna val i livet

Även om det kanske ser tokigt ut i dina ögon

Ge gärna dina råd
Men låt dem sen få göra sitt val och sina misstag

Låt människan få ta en chans om hon vill göra det

Går det sen på tok
Så ge då en hjälpande hand om du kan det

I stället för att stå där och tycka att DU är så himla bra och duktig
och att DU hade rätt...och nu kan säga
Se där...vad var det jag sa

Låt människor vara!




Fri vers av Therés
Läst 282 gånger
Publicerad 2009-04-20 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!