Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka?


var lycklig!

skaffa hus
skaffa karl
skaffa barn
skaffa också för helvete en vovve...hela paket
var lycklig, bli lycklig och helst innan du fyller 30...


men JAG är lycklig utan karl, hus, barn och vovve.




Fri vers av little fairy
Läst 309 gånger
Publicerad 2009-04-20 22:09



Bookmark and Share


    äsch
jojo, det är Lycka. det är vad vi ska eftersträva.

ps. du glömde en fin bil.
2009-04-20
  > Nästa text
< Föregående

little fairy
little fairy