Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en sak


en sak slog mej
varför sitter jag här och väntar?
väntar på dej?
väntar på att du ska säga hej
hej hej

hej då?

en sak slog mej
jag sitter fortfarande kvar och väntar

väntar på att det ska plinga till
pling pling

någon försöker att prata med dej
någon vill dej något
någon säger hej hej

en sak slog mej
varför?
varför vänta på någon som sårar ditt hjärta
som redan har gjort såriga sår i ditt redan såriga hjärta?

en sak slog mej... nu så här på kvällskvisten
jag tänker stänga av dej nu
stänga av och slå ifrån
dra ur och stänga ner

tack o go natt





jag sitter fortfarande kvar...




Fri vers av little fairy
Läst 223 gånger
Publicerad 2009-04-20 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

little fairy
little fairy