Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morsan börjar bli vinyl

Du raspar lite lojt i bakgrunden
för att bevisa att du finns
Dina repor har blivit flera
men jag hoppas att du minns

Ibland fastnar du i samma spår
då får jag rätta till din gång
Du får aldrig lämna mig
jag måste få höra din sista sång

Du säger att allt är perfekt
men du snurrar saktare för varje dag
Dina kontakter verkar hela
så vad är det som gör dig svag?

Ibland tror jag att du är frisk
men så ändrar du dina varv
Du får en helt annan karaktär
och så börjar allt ditt slarv

Mamma, du vet kanske inte om det
men du är en dansmelodi
Du säger att jag inte ska bry mig
men jag kan bara inte låta bli...





Fri vers av varre
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-21 00:04



Bookmark and Share


  Spir@
"Du raspar lite lojt i bakgrunden
för att bevisa att du finns
Dina repor har blivit flera
men jag hoppas att du minns"

Helt fantastiska rader! Så sanna så verkligt så bra!
2009-04-21
  > Nästa text
< Föregående

varre
varre