Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jagad om natten

Med blodsmak
i munnen
och svettpärlorna
rinnande
springer jag
på trötta, tunga ben

Fastnar med ena foten
i en trädgren
faller handlöst
men kämpar mig upp
fortsätter springa
medan björkslyet
piskar mina kinder

Han ropar
jag tycker mig höra
hans snabba steg
och när jag hastigt
vänder mig om
kan jag också
se honom!

Mörkret
som precis gjort entre´
gör att jag inte
kan se stigen tydligt
vilket får paniken inom mig
att växa

Plötsligt kan jag höra
honom flämta
känna hans hand
som nuddar min rygg
gråten stockar sig
i halsen
när jag inser
att jag inte kan fly

Vaknar upp kallsvettig
hjärtat slår
i turbofart,
tårar rinner
ångesten kramar
så hårt
så hårt

Verklighetens mardröm
besöker mig om natten

ska den aldrig
lämna mig
ifred...?




Fri vers av Junitvillingen
Läst 306 gånger
Publicerad 2009-04-21 07:35



Bookmark and Share


  Daigo
Nerblodade blommor lik,
och ankor med hål i
av plast.
Det kalla dörrhandtaget,
som glider undan när man vrider.
Blodsmaken glömmer man aldrig.
2009-04-22

  Larz Gustafsson VIP
Grattis till placeringen!
2009-04-22

  Maria T
Mardrömmar kan vara väldigt
otäcka
2009-04-22

  Jack_iX
Panik, rädsla o madrömmar om flykt undan fara som får min egen t-shirt klibba fast mot kroppen av medkänsla till skräck, klibbar lika som orden nästlar sej fast, jag vill glömma orden med en gång! Men de lämnar mej ej ifred, låt dem göra så med dej o du får din nattliga frihet åter !

Beskrivande, målande bra om än gastkramande skrivet !
2009-04-22

    ej medlem längre
din dikt
blir liksom en symbol
du tecknar rädslan
som finns
i oss alla
det känns

så är det
varje vår prestation
att vända oss om

...
2009-04-21

  Eaglemountains VIP
Jag vet hur det känns, var lugn, den lämnar Dig ifred, snart ....
2009-04-21

  Roula O
en vacker målande text...
2009-04-21

  Sturesdotter
Nattetid är alltid mycket mörkare..
2009-04-21

  Larz Gustafsson VIP
Det finns en väg.
2009-04-21

    Bodil Sandberg
oj så måleriskt och starkt du fångar nattens svåra..hur minnen
kan förfölja genom åren...usch sådan rädsla..borde ingen behöva ha!!
2009-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen