Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag sa det pang i huvudet bara

Munnen rör sig
men du säger ju ingenting!?

Armarna viftar i luften
och du är tydligen upprörd över något
Men jag förstår inte varför

Sen kommer de och hämtar mig
Ska JAG åka ambulans?
Varför då?

När jag tänker på det...
...så kan jag inte röra mig...känner ingenting

Försöker att säga något men kan inte få fram ett ljud

Allt är så tyst...konstigt tyst

Förvirrad

Men jag kan se

och dina ögon följer mina när de bär iväg mig på bår

Jag ser rädsla...

...ska jag vara rädd?






Fri vers av Therés
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-21 10:32



Bookmark and Share


    Stella Stol
ingentingheten, konstigt känslolöshet, långt ifrån, var var du?
2009-06-03

  blaite
Ska jag vara rädd? Fint och en tragisk slut kläm..
2009-04-21

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
En text som gör mig alldeles darrig. Jag uppskattar hur jaget är så känslolöst - det gör mina känslor som läsare mycket större!
2009-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!