Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lite av en främling

inte konstigt att det blir pinsam tystnad när vi sitter tillsammans.
du har ingenting att fråga om,eller prata om.
för du känner mig knappt längre.
det slog mig helt plötsligt,du vet inte mycket om mig och mitt liv nu.
inte för att du gjorde det mycket förr heller,men nu är det tomt.

Jag saknar att ha dig i närheten. men samtidigt är du någon som jag oftast
klarar mig utan för jag är så van.

men jag älskar dig Pappa.




Övriga genrer av StopFalling
Läst 282 gånger
Publicerad 2009-04-21 16:26



Bookmark and Share


  MizzMe
Oh my god..
Mandy, this is a lovely poem!
Den är väldigt rörande, seriously..
I caut me right away!
(Y)
2009-04-21
  > Nästa text
< Föregående

StopFalling
StopFalling