Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte som du

så många människor kan charma mig.
kan få mig att le.
kan få mig att må bra.
kan få mig att bli besviken.
kan få mig att sakna.
kan få mig att skratta.
kan få mig att drömma.


Men inte som du.




Fri vers av StopFalling
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-31 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StopFalling
StopFalling