Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

love makes you blind

det är mycket som jag gör halvhjärtat.
men aldrig när det gäller dig.

det känns så tomt när du inte är i närheten. tomt i mig.
fast när du väl är där är allt jag får dina ömma blickar.

jag tror aldrig att någon kommer ens förstå hur jag känner för dig.
Det är knappt att jag gör det ..

Kärleken gör en blind. gammalt uttryck men vafan,det stämmer ju?




Fri vers av StopFalling
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-06 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StopFalling
StopFalling