Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Versalen begynner önskan

 

En sol, skriver dig...

Tid att trava i mossa,
minuter i massor, mer mossa,
mer segt smör bromsar,
förlös, förlossa.

Varför en tanke här, hör
nu, för er just nu...

Två solar...

Förstå verkligheten
att ni
är en förbrukningsvara,

så bara,
en gytja, mossa,
och solen
och mitt leende,

nyvaket imorgon,
resten bara en dröm.

Men som hjärtat finns allt
på plats imorgon,

Versalen är första tecknet.

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-21 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt