Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inrikespost

sura uppstötningar i tvivlets batalj
i mitt redan sargade känslosvalg
bilder av din ryggtavla inramad av liljekonvalj
min ord inte förmår beskriva i detalj

när vi befinner oss på olika longitud och latitud
dina viskningar saknas mina ögons saltvattensskrud
när din beröring lämnat min sargade hud
och dina ord förlorat sin forna magnitud

vill höra dina stavelser, min fullkornskost
smälter fingrarnas efterlämnade frost
återfödas i tidens evinnerliga kompost
min hud minns dina fingrars inrikespost




Fri vers av Sandman
Läst 199 gånger
Publicerad 2009-04-22 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandman