Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kunskap

Människa, vad är du, tror du, du ha svaren. Vad vore sanning utan lögn?
Du är lögnen i sanningen där kunskapen är dina ögon. Ormen gav dig kunskapen men straffen blev din törst efter mer.
Boken säger lyssna på herren, och sanningen säger vi är herren över oss.
Din hjärna som är miljoner år gammal lever på gammalt skräp, och den uppmanar dig krypa på alla fyra igen.
Ser du inte maktens händer, de vet, därför krälar du i generationer din stackare. Om du ser på nytt blir allt vackert igen.
Utan några ideologier, människa.




Fri vers av rubicon
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-22 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rubicon
rubicon