Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tiden ände möter alla sina lögner!

Är ett jord liv en inträdes prövning till livets goda.

Vad är då meningen med livet om vi ej vet vårt uppdrag.

Minnen av en tid längre fram blickar över en horisont av gåtfullhet i min tanke.

Jag ser min ungdom med vitalitet och saknad, varför tiden, knycklar du till oss skör.

O tid så vacker du är i mina erinringar, varför har du så hjärtlös börda i ditt förlopp.

Vi ballanserar på bergens topp med utsikten över sorg på ena sidan och glädje på andra, vi nödgades uppleva alla sidor i livets vandring.

Jag är ung i sinnet men tiden har bemästrat min kropp, snart ska jag sova in i evigheten djup där frågorna i själens kärl väntar på fyllas.

I tiden ände möter alla sina lögner med ett spratt.




Fri vers av rubicon
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-05 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rubicon
rubicon