Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

verklighetens hämnd



så föll allt samman
inte på sin plats
utan i ett enda stort
kaos

när telefonen ringde
och verkligheten gjorde
sig påmind genom
rösten som talade
till mig

stunden då framtiden
ändrade kulör från
en grå dimma
till en snöstorm
i natten

vad skulle visa sig
när verkligheten
straffat min ignorans






Fri vers av Asgeirr Immanuel
Läst 414 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-22 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Asgeirr Immanuel
Asgeirr Immanuel