Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bättre än så blir det inte att beskriva det hela.


SKRIVKRAMP




frustration
allt det som andas på insidan

melankoli
och ingen får höra livet
där inne

som om hjärnans förmåga
till koordination
gått förlorad
och inte längre förmår
att uttrycka
dofterna på insidan

men till slut
är det för sent
det slutar andas
och börjar ruttna

det var aldrig
tal om något vackert
men lukten blev
en odör
värre än vad det egentligen är

som om skriften inte ljuger






Fri vers av Asgeirr Immanuel
Läst 483 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-23 00:28



Bookmark and Share


    deb8
Inget fel på din skrivförmåga i detta stycke. Tvärtom beskriver du ett tillstånd som jag väl känner igen men inte skulle kunna formulera så väl. Jag undrar vad det är som händer i denna känsla och tillstånd, för det är vansinnigt frustrerande.
2009-07-28

    Melona
Hah, du är ju grym
och titeln funkar fint, blott flott
och gott så!
2009-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Asgeirr Immanuel
Asgeirr Immanuel