Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The race

Vi måste sätta på varandra
och rädda mänskligheten

Den som säger
att sex är en synd
( dom är det synd om )

Jag är själv
ett o.n.s
( one night stand )
så jag prisar lusten
och låter kuken stå

Spermierna
är ingen plask och lek
det är
en tävling på
fullaste allvar
1,2,3
let the race begin ..





Fri vers av Ola Rydberg
Läst 424 gånger
Publicerad 2005-09-17 21:17



Bookmark and Share


  Amy (F)
Hahahahahha härlig dikt! Fast själv vet jag ingenting om det men det var skoj o lsäa den började faktiskt skratta ;P
2005-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan