Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under gatlyktorna i Paris

Under gatlyktorna i Paris
det var där det hände
där som livet vände
sitt viktigaste blad

Det behövdes inga ord
i dina ögon fanns de svar
som stannade kvar
under vår
månskenspromenad

Dina armar runt min midja
din heta, törstande blick
öppnade mitt sinne och fick
mig så hel och så fri

På kullerstensgator i natten
väcktes våra sinnen
skapades nya minnen
från det som i fortsättningen
skulle vara vi…




Fri vers av Junitvillingen
Läst 245 gånger
Publicerad 2009-04-23 14:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Superb bild!
2009-04-23

  Larz Gustafsson VIP
Romantikens huvudstad.
Har alltid längtat dit.

Rekommenderar varmt "Song For Europe" med Roxy Music.
2009-04-23

    Ken Cassel
Tjusigt

*Ler sött*
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen