Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexton

Det går bättre
än vad jag någonsin trott
att det skulle göra.
Boom, boom, boom
Jag kapitulerar,
skapar ett skydd
från alla skotten
och drömmar.
Låter de skada mig.

Jag tänker på dig
ibland.
Det betyder alltid
i min värld.
Bakom solglasögonen
där det inte är fel
att tänka,
att drömma,
om dig.

Plektrumets kanter
är lika taggiga som mitt hjärta
Det ger mig
erfarenhet
för jag vet
att jag har kämpat tusen krig
och hjärtat har tagit hundraen slag
det är plektrumet
som är mitt hjärta
ut mot världen.




Övriga genrer av Sandra Salomonsson
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-23 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra Salomonsson
Sandra Salomonsson