Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet att jag har svårt för beröring

Du vet att jag har svårt
för beröring

men den där punkten
längs in i din pupill

då den når mig...

Du vet att jag har svårt
för beröring

men det där djupet
längs bort i din röst

då det når mig...

Förmår jag inte annat
än att skälva,
rista till
och hänge mig

totalt




Fri vers av Tina-sol
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-23 21:58



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Blickars djup och brösttoner som förför känslig själ...
2009-04-28

  blaite
Så bra..
2009-04-23

  Lena Krantz VIP
När jag läste din fina dikt så fick jag en känsla som när man har en favoritskådespelare och när han eller hon kommer i rutan så bara stannar man och bara måste följa minsta rörelse, minsta viskning...

Snyggt!
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol