Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BIG MAC-blues i cmoll, Tom Waits som dirigent och jag som en ostämd gitarr

maten är slut
snabbmatskartongerna blir flottiga berg
magen blir mjuk
jag pratar med horor
jag känner pundarna på gatan
dom vill att jag ska köpa deras kroppar och kokain
jag somnar med den sötsura doften i näsan
kackerlackorna sitter på kranen i köket
råttorna springer springer utanför

mitt liv är för mycket rock'n roll

ge mig någon som gillar schlager
som är mjuk som pop
som har nytvättade filtar i soffan
som har ren hud på ryggen
som vill ha en myskväll
med torra fötter




Övriga genrer av Solveig
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-24 23:27



Bookmark and Share


  Mikael Larson
nån som du tröttnar på efter en halv kväll...
2009-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Solveig