Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
finns inget som gör mig mer frustrerad än att förlora mina tankar


mina tankar

mina tankar
ibland är dom
virvlande som en
ändlös spiraltrappa
som att snabbspola våren
som en calypso
svindlande
som att gå vilse där uppe
bland bjälkarna i en katedral

men oftast fastnar dom som flugor gör
på tejpremsor ovanför spisar och dör





Fri vers av Solveig
Läst 226 gånger
Publicerad 2009-04-15 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solveig