Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stockholm juni

stockholm skälver orgasmiska krämpor
i vattnet går vågor
båtarna gnider lustfyllt sina skrov mot varandra
när jag vandrar dessa gator igen
spricker den grå asfalten under mina fötter

jag ska ringa dig

och sen

så kanske vi kan ses
och värma bort vinterns kyla tillsammans
bort från våra bleka kroppar

kanske du har tänkt det

som jag

någon natt när rummet var litet
och sängen var stor
med sommaren långt borta
ville jag ha dig nära igen




Fri vers av Solveig
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-12 22:11



Bookmark and Share


  HQ
Oj den här texten är underbar!
Så sprängfylld av bilder, allt från ensamheten i stora tomma sängar till värmen som stiger i takt med sommaren.
Det här är en text som måste sparas!
2009-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Solveig