Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur många gånger har man inte blivit sviken av de få man trodde var dem som brydde sig om att man var vid liv?


Förtroende

Det börjar med,
En sak...
Vänta,
Jag kommer inte ihåg.
Det var så länge sedan.

Hur länge sedan var det då du var här vid min sida?
En minut sedan?
En timme sedan?
En dag sedan?
En vecka sedan?
En Månad sedan?
Snarare flera år...

Kommer du ens ihåg vad jag sa till dig?
Och du lovade mig?

Det finns en sak du borde veta,
Du har mitt förtroende.

Men du svek mig...




Fri vers av JenniferOlsson
Läst 295 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-26 00:00



Bookmark and Share


  Kvarlämnad
Jag ser mycket ilska i dina texter. Men dom är vackra och gripande!
2009-05-06

  anits VIP
Mycket smärta och besvikelse
läser jag om här
2009-04-29
  > Nästa text
< Föregående

JenniferOlsson
JenniferOlsson