Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtrå

Du ligger där
och lockar mig
berusar mig
Min längtan
att få känna dig i mig
växer
för varje sekund
Jag blundar
drar in din ljuva doft
öppnar ögonen
tittar på dig
Ljuva, söta du
jag längtar passionerat
och plötsligt kan jag
inte stå emot längre
Jag för dig
närmare mig
nästan slukar dig
och du smakar
lika gott varje gång
du underbara
ljuvligt goda
karamell - Marianne!;-)




Fri vers av Junitvillingen
Läst 265 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-04-26 16:09



Bookmark and Share


  Olof Dahlin
Hahahaha! Helt underbart!
2009-04-28

  Jaseph
Den e riktigt go den här dikten...Härligt humoristisk slutkläm. Jag blev iallafall lurad. Men skrattar för mig själv!
2009-04-28

  blaite
haha så mys bra..Blaite
2009-04-27

  ~Leonardo~
Man ser att det minsann finns olika slags åtrå och längtan..*ler*
'
2009-04-26

  Larz Gustafsson VIP
Ser smågodis på stan varje dag...
2009-04-26

  Lejonhjärtas poesi
En hård yta och ett smakfullt inre där åtrån delas.
2009-04-26

  Eaglemountains VIP
Den var finurligt, men satt riktigt bra, och lockar till andra tankar, när man börjar läsa ..... men Marianne, det är goda godsaker ....
2009-04-26

    Ken Cassel
Åh, så trevligt
Det är nästan så att det börjar att pirra lite i kroppen


Kramar i massor!!
:))
2009-04-26

  Carola Bouvin
Ljuv passion som lockar i form av... "Marianne"
underbart e gott.
2009-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen