Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Va de så

Jag hörde Dig
Jag läste Dig
Jag tror jag såg Dig

Du hörde mig
Du läste mig
Du såg mig ej

2004




Övriga genrer av Henke W
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-27 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henke W
Henke W