Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns du ?

Det finns dom som finns
Det finns dom som tror sig finnas
Det finns dom som inte finns
och dom finns överallt




Övriga genrer av Henke W
Läst 176 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-04-27 09:24



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Visst finns vi..överallt :)
2009-06-06

  JessicaB
Klurig ,men rolig dikt!
2009-04-27

    baruk
Härligt kluriga - och nog så sanna - rader!
2009-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Henke W
Henke W