Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igen ?

Vad ska det tjäna till med alla dessa försöken
 
Står här naken i denna stekheta öken
 
och kan bara känna isande kylande smärta
 
i mitt sårade sargade hjärta




Övriga genrer av Henke W
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-27 13:19



Bookmark and Share


  JessicaB
Vilken otur han /hon hade......bättre tur nästa gång:)
2009-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Henke W
Henke W