Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
farväl du kära erotiska sommmar


Vi solar magen

Du är naken
i solljuset
lyser baken
mandomen
är plötsligt vaken
du greppar
med glädje
om staken,
vågorna
spelar upp
sin bakgrundsmusik
solen bränner din rygg
i takt med
din rytm,
loppet
är kört
nu solar vi magen




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 326 gånger
Publicerad 2005-09-18 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan