Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rider djävulens horn

En värderingskrock
i luften ovanför våra huvuden

Sliter åt mig ängeln
och kastar djävulen till dig

Du skrattar och säger att han suttit där hela tiden
men räddar ditt skinn
då jag försöker slita av hans horn

stöter dem i min sida
gång efter varannan

Och jag är inte vackrare än du,
inte renare
men mån om mitt inre värde

Vill inte ha hans horn i arslet
när alla tittar på




Fri vers av Tina-sol
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-27 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol